reparació parcial de cantó de banyera

La Reparació parcial de cantó de banyera la fem en una sola sessió.

Avui farem servir d’exemple el cas d’una banyera en la qual el cant està oxidat i perforat.

Moltes de les vegades en què el cantó de la banyera te rovell i es perfora és causat perquè té una mala impermeabilització perimetral que provoca condensació, i que l’aigua penetri per la zona on s’uneixen la rajola a la banyera i actua de dins cap a fora.

Altres vegades pot ser provocat per algun petit cop a la zona i que s’ha anat fent malbé més amb el pas del temps.

Normalment, l’esmalt vitrificat que porta la banyera juntament amb la imprimació protegeixen la banyera a la zona visible. Però a la cara no visible només porta una capa fina d’imprimació de fàbrica i no protegeix prou com per evitar que hi hagi corrosió.

reparació parcial de cantó de banyera

reparació parcial de cantó de banyera

A repararbanyera.cat  hem desenvolupat una tècnica per donar una reparació parcial de cant de banyera d’aquestes característiques amb la garantia per escrit.

 

La reparació consisteix en l’eliminació de rovell de la banyera, aplicació de convertidor de rovell, escuma o altre pasivador per la cara no visible amb un accelerador de procés, aplicació de diferents materials i massilles en el cantó per donar-li la forma estètica més semblant a la banyera original, aplicació de junta sanitaria perimetral permanent per a assegurar la impermeabilització, apliquem la imprimació i després l’aplicació de l’esmalt especial amb el color com el de la banyera original.

reparació parcial de cantó de banyera

reparació parcial de cantó de banyera

Algunes vegades, com és en aquest cas, no podem donar l’acabat totalment llis al cant ia preferim una major durabilitat, encara que si el client ho desitja podem donar un acabat exacte.

Amb a questa tècnica s’aconsegueix en una sola sessió recuperar la banyera.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment